ΚΤΕΛ Πάρου

Τα ΚΤΕΛ εξυπηρετούν επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους με πληθώρα δρομολογίων και οχημάτων. Όλα τα χωριά, έχουν μεταξύ τους συγκοινωνία, όλο το χρόνο, και κυρίως με τις δυο μεγάλες πόλεις του νησιού, την Παροικιά και τη Νάουσα. Τους καλοκαιρινούς μήνες τα δρομολόγια, ειδικά προς Νάουσα, πραγματοποιούνται ως τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ τα δρομολόγια, από και προς το λιμάνι είναι πολύ συχνότερα.

Τα κύρια δρομολόγια ΚΤΕΛ είναι τα ακόλουθα:

  • Παροικιά > Κώστος > Λεύκες > Πρόδρομος > Μάρπησσα > Π. Λιβάδι > Λογαράς > (Παραλία) Πούντα > Χρυσή Ακτή > Δρυός και επιστροφή
  • Παροικιά > Αλυκή > Παροικιά
  • Παροικιά > Νάουσα > Παροικιά
  • Παροικιά > Νάουσα > Πρόδρομος > Μάρπησσα > Π. Λιβάδι > Λογαράς > (Παραλία) Πούντα > Χρυσή Ακτή > Δρυός και επιστροφή

Ενημερωθείτε από τα σταθμαρχεία για τα δρομολόγια που εξυπηρετούν την πρόσβαση στους μικρότερους οικισμούς (π.χ. Καμάρες, Άσπρο Χωριό, Βουτάκος κ.αλ.)
Τα ΚΤΕΛ ως μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν κεντρική θέση στάθμευσης σε κάθε πόλη / χωριό, για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ταξιδιώτες. Οι συνηθέστερες στάσεις βρίσκονται στις κεντρικές πλατείες ή στην είσοδο των οικισμών, ενώ το Κτελ της Παροικιάς για να εξυπηρετείται άμεσα το λιμάνι, βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το αγκυροβόλιο των πλοίων.

Παροικιά, 84400, Πάρος
2284021395